Caută festivaluri:
Județ:
Oraș:
Categorii:
Căutare după titlu:
Festivaluri în desfășurare:
Atelier de Inteligență emoțională - București - (15.01.-19.02.)
Atelier de Leadership - București - (09.02.-16.02.)
Atelier de pictură și creativitate - București - (12.02.-04.03.)
Atelier de Scenaristică - București - (04.02.-10.03.)
Atelier de scriere creativă - București - (08.01.-19.02.)
Atelier de Teatru - București - (15.02.-29.02.)
Atelier de Vorbire în public - București - (11.02.-03.03.)
Despre înfățișările sufletului - București - (06.02.-27.02.)
Filozofie pentru o viață implinită - București - (06.02.-20.02.)
How to be a Lady - București - (04.02.-18.02.)
Introducere în Yoga în șapte pași - București - (10.02.-23.03.)
Mari capodopere ale Arhitecturii - București - (27.01.-24.02.)
Micii meșteri mari - București - (13.02.-06.03.)
Poveștile Bucureștiului și casele sale - București - (15.02.-29.02.)
Road movies spaniole - București - (02.02.-15.03.)
Serile Lipatti - București - (09.01.2015.-30.04.2016.)
We Art Water Film Festival - București - (02.12.2015.-15.04.2016.)

februarie 2016


martie 2016


aprilie 2016


iunie 2016


iulie 2016


Recomandări festivaluri

Atelier de Leadership

(București, Fundația Calea Victoriei, 9 - 16 februarie)

Liderul are o condiție fără de care nu-și poate exercita rolul. Aceasta condiție poarta numele de expunere. Un lider va alege întotdeauna, fără ezitare, să fie cel care (se) va da exemplu, prin propriul exercițiu. De aceea, se poate spune despre leadership că este în fond o stare de spirit.

Citește mai multe >>>

How to be a Lady: Exerciții de feminitate

(București, Fundația Calea Victoriei, 4 - 18 februarie)

Valentina Bălașa-Ario, creator de imagine și fotograf, propune domnișoarelor și doamnelor un atelier practic, în trei ședințe, care explorează metode eficiente pentru îmbunătățirea imaginii personale. Vom analiza și experimenta atitudinea, mersul, stilul și elementele de imagine care aduc feminitatea, încrederea și distincția în prim plan.

Citește mai mult >>>

Mari capodopere ale Arhitecturii

(București, Fundația Calea Victoriei, 27 ianuarie - 24 februarie)

Pe tot globul se află edificii umane care, pe lângă faptul că au rezistat testului timpului, au o personalitate ce a modelat orașele sau peisajele în care sunt amplasate și atrag anual nenumărați curioși. Acestea sunt exemple de concepte arhitecturale atemporale și design durabil care îmbogățesc patrimoniul cultural uman. Sunteți invitați într-o călătorie prin întreaga lume în care să vă familiarizați cu câteva dintre aceste clădiri, prezentate în contextul culturii diverse din care fac parte și a valorilor estetice, politice sau religioase pe care le exprimă.

Citește mai mult >>>

ShortsUP Musicology

(București, Sala Radio, 27 - 28 februarie)

Orchestra Symphactory condusă de dirijorul Daniel Jinga va crea, live, coloana sonoră a unei colecții de scurtmetraje românești timpurii, aduse pe ecran cu sprijinul Arhivei Naționale de Film. Printre scurtmetrajele ce vor prinde ritm sub bagheta dirijorului se numără Haplea (r. Marin Iordan, 1927), cel mai vechi film de animație românesc păstrat în Arhiva Națională de Film, dar și București, orașul contrastelor (r. Kurt Wesse, Paul Călinescu, 1936), un documentar despre viața socială a capitalei interbelice. A doua parte a programului ShortsUP Musicology este un tribut adus filmului musical contemporan și o serie de scurtmetraje în care ritmul și mișcarea au cel mai important rol.

Citește mai mult >>>

Poveștile Bucureștiului și casele sale boierești

(București, Fundația Calea Victoriei, 15 - 29 februarie)

Bucureștiul sau Micul Paris este presărat cu palate spectaculoase ce au aparținut unor familii boierești. Pe lângă aceste palate spectaculoase, Bucureștiul mai ascunde un număr impresionant de case boierești, cu povești interesante și oameni minunați ce le-au trecut pragul. Unele dintre aceste case sunt sedii ale unor instituții publice sau de cultură, altele sunt încă reședințe private sau sedii de companii.

Citește mai mult >>>

Micii meșteri mari - ateliere de creativitate

(București, Muzeul Satului "Dimitrie Gusti", 13 februarie - 6 martie)

Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" organizează în perioada 13 februarie - 6 martie 2016, în fiecare sfârșit de săptămână, ateliere de creativitate dedicate copiilor și elevilor, în cadrul proiectului educativ "Micii meșteri mari". Cu ocazia sărbătorii Mărțișorului și a Zilei Femeii, copiii vor confecționa, în cadrul atelierelor de creație, mărțișoare și felicitări, cu scopul de a fi implicați în activități care le stimulează creativitatea și imaginația. Sunt invitați să participe copii cu vârsta între 5 și 14 ani.

Citește mai mult >>>

Road movies spaniole

(București, Institutul Cervantes, Sala Auditorium,)

Această serie de proiecții de film conține lungmetraje selectate pentru diversitatea lor atât temporală, cât și tematică sau geografică și care tratează teme precum pluralitatea culturii spaniole, alteritatea, lumea văzută dincolo de stereotipii. Road movies reprezintă un gen cinematografic în care filmul are la bază ideea de călătorie și își trage seva din tradiția literară a "călătoriei inițiatice", folosind această metaforă pentru a construi o narațiune cinematografică despre un parcurs personal. Există în cinematografia americană de gen filme sau romane de referință.

Citește mai mult >>>