Caută festivaluri:
Județ:
Oraș:
noiembrie 2015 >>
L Ma Mi J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Categorii:
Căutare după titlu:
Festivaluri în desfășurare:
CineȘoc - București - (25.02.-23.12.)
Festivalul de Muzică Veche - București - (20.10.-28.11.)
Internetics 2015 - București - (20.11.-29.11.)
Serile Lipatti - București - (09.01.2015.-30.04.2016.)
Târgul de Crăciun - Sibiu - (20.11.2015.-03.01.2016.)

noiembrie 2015


decembrie 2015


iunie 2016


Recomandări festivaluri

Zilele Filmului Lux

(București, 26 - 27 noiembrie)

Filmele au fost deja prezentate la Cluj-Napoca, în 9-10 noiembrie 2015. Peliculele pot fi votate de publicul cinefil. Anul acesta intră în cursă "Mustang", o co-producție Franța-Germania-Turcia, "Urok/Lecția", co-producție Bulgaria - Grecia și "Mediterranea", co-producție realizată de Franța - Germania. Manifestarea, ajunsă la cea de a patra ediție în România, are loc cu prilejul proiecției filmelor finaliste în cursa pentru Premiul LUX al Parlamentului European, ediția 2015.

Citește mai mult >>>

Festivalul de Muzică Veche

(București, Sala Radio și Palatul Bragadiru, 20 octombrie - 28 noiembrie)

Festivalul de Muzică București propune publicului său "Early Music Strings", o serie de cinci recitaluri solo ce vor pune în lumină famiile celor mai frecvent utilizate instrumente cu coarde ale muzicii baroce. Instrumentele protagoniste vor fi: harpe istorice, fidel, vioară barocă, viola d'amore, viola da gamba, clavecin, spinetă, clavicord, lăută, teorbă, chitară barocă. Recitalurile vor fi însoțite de explicații referitoare la construcția și întreținerea acestor instrumente, oferite cu plăcere publicului de către artiști.

Citește mai mult >>>

Internetics 2015

(București, Hanul Gabroveni, 20 - 29 noiembrie)

Internetics, competiția românească de branding, advertising și marketing semnată de The Institute, prezintă pentru prima dată, în cadrul celei de-a XV-a ediții, expoziția Digital Artists@Internetics realizată împreună cu HTC.Din dorința de a exploata cât mai mult zona digital din România, organizatorii și-au propus să arate o altă latură a inteligenței digitale, și anume cea artistică. Expozanții vor fi Aural Eye, Sand Sailor Studio, Barna Nemethi, Anton Groves & Damian Groves, KOTKI visuals & Tangaj Dance, Mindscape Studio & Elevator Art Group, 360 Revolution, MotionScape, Les Ateliers Nomad, Interactive Stone, Modulab și Spooky Star.

Citește mai mult >>>

CinePOLSKA

(București, Cinema Elvira Popesco, 27 noiembrie - 6 decembrie)

Două weekenduri la rând, 27-29 noiembrie și 4-6 decembrie, cinefilii din București pot viziona 6 pelicule realizate anul trecut și care abordează tema curajului, motiv pentru care evenimentul se desfășoară sub genericul "Filme despre curaj". Cei care vor să vadă toate filmele poloneze, pot să-și cumpere în mod excepțional un carnet cu 6 bilete valabile la cele 6 filme poloneze la prețul de 60 RON.

Citește mai mult >>>

Târg de Sfântul Nicolae

(București, Muzeul Țăranului Român, 4 - 6 decembrie)

Puteți admira și cumpăra: ii, podoabe, opinci, cergi, scoarțe, coșuri de nuiele, căuce, străchini, oale de sarmale, jucării, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genți, alambicuri, blidare, copăițe, sărărițe, furci, pipernițe, găvane, lingurare, cavale, păretare, lăicere, ștergare, lăzi de zestre, catrințe, cămăși, fote, cahle, clopoței, zurgălăi, sorcove, turtă dulce, cozonaci, mere, miere, plăcinte, cofeturi, țuică, vin, măști, linguri, fluiere, ocarine, împletituri din pănușe, oale, scăunașe... și câte și mai câte.

Citește mai mult >>>

Turneul Gospel Night

(În mai multe orașe, 7 - 11 decembrie)

urneul european "Gospel Night" al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin și încărcate de bucuria vieții, se oprește timp de 5 zile și pe meleaguri românești. Astfel, în perioada 7 - 11 decembrie, celebrele "imnuri" dedicate dragostei și speranței precum, "O Happy Day" sau "Amazing Grace" vor răsuna în sălile de spectacol din București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad, și vor readuce bucuria și speranța în inimile publicului spectator.

Citește mai mult >>>

Târgul de Crăciun

(Sibiu, Piața Mare, 20 noiembrie - 3 ianuarie)

imp de peste o lună, localnicii și turiștii pot găsi în cele 70 de căsuțe expozanți din întreaga țară, cu produse atent selecționate, iar copiii pot participa la atelierele tematice desfășurate în Atelierul lui Moș Crăciun. Întrucât Parcul lui Moș Crăciun s-a dovedit a fi un punct de atracție atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, ediția a noua pregătește vizitatorilor atracții noi, special concepute pentru Târgul de Crăciun din Sibiu.

Citește mai mult >>>

Herăstrău on Ice

(București, Parcul Herăstrău, 30 noiembrie - 3 ianuarie)

Timp de 35 de zile, în cele 50 de căsuțe, bucureștenii sunt așteptați cu de toate pentru toate gusturile: ceramică pictată, icoane, jucării, articole din piele, artizanat din zona Corund, podoabe pentru bradul de Crăciun, dulcețuri, siropuri, plăcinte aburinde, cozonac și poale-n brâu, vin, bere și țuică fiartă. În zona de fond, vizitatorii vor putea degusta mâncare tradițională: sarmale boierești, berbecuț și vițel la proțap, prepelițe la jar. Vor exista și o stână în miniatură și o afumătoare din zona Bucovinei.

Citește mai mult >>>