Caută festivaluri:
Județ:
Oraș:
Categorii:
Căutare după titlu:
Festivaluri în desfășurare:
CineMaIubit - București - (07.12.-11.12.)
Cine-Ritm - București - (07.11.2016.-30.06.2017.)
Civilizația europ. în 50 de capodopere - București - (10.11.-15.12.)
Evangheliile pierdute și misterele lor - București - (07.12.-21.12.)
Festivalul de Psihanaliză și Film - București - (08.12.-11.12.)
Fotografie urbană pentru începători - București - (15.11.-13.12.)
Introd. și practică în Cristaloterapie - București - (06.12.-20.12.)
Live Festival - București - (09.12.-10.12.)
luna.doc#3 - În mai multe orașe - (14.11.-14.12.)
Târgul de Crăciun București - București - (01.12.-30.12.)
Târgul de Crăciun Sibiu - Sibiu - (18.11.2016.-03.01.2017.)
Teh de stăpânire a limbajului non-verbal - București - (11.11.-09.12.)
Vin sărbătorile ... în sat, la Șosea! - București - (26.11.-18.12.)
Zilele Filmului Columbian - București - (07.12.-10.12.)

decembrie 2016


iulie 2017


Recomandări festivaluri

Live Festival

(București, Arenele Romane, 9 - 10 decembrie)

Live Festival înseamna un cocktail urban de artisti consacrati, muzica de calitate, cât si o locatie cu capacitate pe masura. Mai pe scurt, un festival care îsi face loc în fata, în underground-ul bucurestean. Pe scena îsi face loc si londonezul Wilkinson, câstigatorul Best Breaktrough Producer, dar mai ales câstigatorul unui numar remarcabil de inimi iubitoare de drum and bass.

Citește mai mult >>>

Atelier de bijuterii handmade: Cercei și brățară

(București, Fundația Calea Victoriei, sâmbătă 10 decembrie)

Avem la dispozitie o întreaga dimineata de sâmbata doar pentru noi: ne relaxam, depanam povesti despre lucrurile noastre preferate de Craciun, ne rasfatam cu ceai parfumat cu scottisoara si mesterim împreuna cele mai frumoase cadouri, facute cu drag, cu gust si sensibilitate.

Citește mai mult >>>

CineMaIubit

(București, Cinema Elvira Popesco, 7 - 11 decembrie)

Fiind cel mai important festival internațional de film studențesc din România, CineMAiubit este locul unde, de-a lungul timpului, și-au făcut lansarea la public mulți dintre cineaștii români, azi unanim recunoscuți. Cele trei secțiuni principale ale festivalului sunt ficțiune, documentar și animație/experimental, iar spectatorii pot fi siguri că văd pe marele ecran o paletă largă de viziuni cinematografice, din zone culturale diferite. CineMaiubit continuă tradiția competiției și pentru scenariul de scurt-metraj, pentru fotografie și afiș de film.

Citește mai mult >>>

Gala Folk "Om bun"

(București, Sala Palatului, luni 12 decembrie)

Invitatii serii sunt Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Marius Batu, Zoia Alecu, Emeric Imre, Cosmin Vaman si Alexandra Andrei. În pragul sarbatorilor de iarna, Gala Folk "Om bun" 2016 va crea cadrul unei mari bucurii sufletesti, reunind într-un spectacol eveniment personalitati artistice care au facut istorie în inimile publicului si în industria muzicala.

Citește mai mult >>>

Atelier de decorațiuni de Crăciun: globuri și fulgi de nea

(București, Fundația Calea Victoriei, 12 - 13 decembrie)

Să sărbătorim împreună apropierea Crăciunului meșterind globuri de sticlă pictate, fulgi pufosi de zăpadă și globuri moi, din fetru. Vei învăța, la atelierul de decorațiuni de Crăciun, câteva tehnici decorative spectaculoase și ușor de abordat, de ale căror rezultate se vor bucura, pe lângă tine, toți cei dragi

Citește mai mult >>>

Descoperă civilizația europeană prin 50 de capodopere

(București, Fundația Calea Victoriei, 10 noiembrie - 15 decembrie)

Suntem invitați la un minunat curs în cinci întâlniri, imaginat de Monica Neațu, charismatic istoric și cercetător al mentalităților, în cadrul căruia să descifrăm împreună istoria cotidiană și marile aventuri ale spiritului european, pornind de la 50 de opere celebre create în 14 secole: tablouri, mozaicuri, manuscrise, statui, tapiserii, fresce, monumente de arhitectură, afise și elemente de vestimentație.

Citește mai mult >>>

Vin sărbătorile ... în sat, la Șosea!

(București, Muzeul Satului, 26 noiembrie - 18 decembrie)

Proiectul face parte din programul Vacanță la Muzeul Satului și este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, care sunt asteptati să descopere tainele unor meșteșuguri tradiționale și obiceiuri legate de sărbătorile de iarnă. Copiii vor intra în atmosfera sărbătorilor învățând să facă diverse decorațiuni pentru brad, felicitări de Crăciun și Anul Nou, să orneze turtă dulce etc

Citește mai mult >>>

Târgul de Crăciun București

(București, Piața Constituției, 1 - 30 decembrie)

Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

Citește mai mult >>>

Târgul de Crăciun Sibiu

(Sibiu, Piața mare, 18 noiembrie - 3 ianuarie)

Această ediție reunește peste 80 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit anul acesta - o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

Citește mai mult >>>