Caută festivaluri:
Județ:
Oraș:
Categorii:
Căutare după titlu:
Festivaluri în desfășurare:
ArgEnTango - Piazzolla, o poveste - În mai multe orașe - (15.04.-09.05.)
Arta Negocierii - București - (26.04.-17.05.)
Atelier de astronomie - București - (12.04.-17.05.)
Atelier de pictură în Acuarelă - București - (20.04.-11.05.)
Atelier de scriere publicitară - București - (04.05.-25.05.)
Bunele maniere și eticheta în societate - București - (21.04.-05.05.)
Buzz Cee - Buzău - (04.05.-08.05.)
CinEd - În mai multe orașe - (18.04.-31.05.)
Filosofia - exercițiu pentru o viață - București - (03.05.-31.05.)
Regii României - București - (21.04.-12.05.)

mai 2016


iunie 2016


iulie 2016


august 2016


septembrie 2016


Recomandări festivaluri

Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș

(București, Parcul Titan, sâmbătă 7 mai, orele 17:00)

Conceput ca o sărbătoare a spiritului, evenimentul unește artiștii și publicul în dragostea și prețuirea pentru un simbol unic în cultura noastră, Florian Pittiș, "un uomo universale" al României. nvitați în spectacol: Teodora Buciu, Ovidiu Mihăilescu, Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Alina Manole Quintet, Ducu Bertzi&friends, Partizan Acustic, Mircea Vintilă & Brambura, Nicu Alifantis & Zan împreună cu Mihai Neniță, Mircea Baniciu & Band.

Citește mai mult >>>

Buzz Cee

(Buzău, 4 - 8 mai)

BUZZ CEE este un festival internațional de film dedicat regiunii Europa Centrală și de Sud-Est, inclusiv Grecia și Turcia. Festivalul își propune să promoveze producții de calitate din țările din regiune și să aducă la Buzău filme care ajung rareori pe marile ecrane din România, oferind publicului posibilitatea să intre în contact cu cinematografia central și sud-est europeană. BUZZ CEE are trei secțiuni competiționale: lung-metraj, scurt-metraj și documentar. Filmele câștigătoare sunt premiate cu trofeele Long BUZZ, Short BUZZ și Real BUZZ.

Citește mai mai mult >>>

Festivalul Internațional al Luminii Spotlight

(București, 5 - 8 mai)

lAături de spectacolele captivante reprezentate de cele 15 instalații de artă, iluminatul arhitectural și sesiunile de video-mapping pregătite de artiștii invitați vor transforma fațadele clădirilor de pe acest traseu: Clădirea CEC, Muzeul Na?ional de Istorie, Cercul Militar Național, Hotelul Novotel. Anul acesta, Spotlight stă sub semnul candidaturii orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021

Citește mai mult >>>

Gala Premiilor UNITER 2016

(Oradea, Teatrul Regina Maria, luni 9 mai, orele 21:00)

10 premianți, 32 de nominalizați și peste 500 de invitați din București și din țară sunt așteptați în data de 9 mai la Teatrul "Regina Maria" din Oradea pentru a sărbători performanța în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21:00 și va fi transmis în direct pe TVR1 și Radio România Cultural.

Citește mai mult >>>

ArgEnTango - Piazzolla, o poveste autentică

(În mai multe orașe, 15 aprilie - 9 mai)

Pentru acest turneu, binecunoscuta cîntăreață Analia Selis abordează un nou stil de interpretare, pe care l-a deprins în urma unei călătorii la Buenos Aires unde a cunoscut-o pe Amelita Baltar, cea care a fost iubita și cântăreața favorită a lui Piazzolla, fiind cunoscută sub numele de "Vocea lui Piazzolla". Ceea ce nu puteau artiștii să găsească în România era un interpret la bandoneon, pe care l-au invitat din Argentina. Este vorba despre Omar Massa, venit special pentru acest proiect.

Citește mai mult >>>

Regii României

(București, Fundația Calea Victoriei, 21 aprilie - 12 mai)

Organizatorii ne propun un curs la care să discutam despre regii României - Regele Carol I, Regele Ferdinand, Regele Carol al II-lea și Regele Mihai - rolul lor în dezvoltarea socială și culturală a țării și moștenirea semnficativa pe care aceștia ne-au lăsat-o. Familia Regală oferă modele exemplare pentru românii de astăzi, repere de moralitate, patriotism, dedicație și curaj.

Citește mai mult >>>

Art Safari 2016

(București, Palatul Dacia, 5 - 15 mai)

u drag și din drag pentru artă, sunteți invitați să vizitați peste 50 de galerii de artă din România și din străinătate, având șansa să admirați lucrări semnate de peste 800 de artiști din secolele XX ?i XXI, experiență realizabilă sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe al României, cu sprijinul Ambasadei Israelului în România, în parteneriat cu Universiatatea Națională de Arte din București și Federația Comunităților Evreiești din România- Cultul Mozaic.

Citește mai mult >>>

CinEd - European Education Cinema for Youth

(În mai multe orașe, 18 aprilie - 31 mai)

CinEd - European Education for Youth, un proiect extins de educație cinematografică pentru elevii din Europa, se lansează anul acesta în România si este implementat de Societatea Culturală NexT și Asociația Culturală Macondo. Primele 10 orașe care beneficiază de programele proiectului sunt București, Alexandria, Buzău, Galați, Craiova, Mediaș, Târgu Mureș, Timișoara, Ploiești, Roman.

Citește mai mult >>>