Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
iun 03. - sep 25.
iun 17. - sep 04.
iul 06. - aug 24.
iul 08. - iul 31.
iul 21. - iul 31.
SoNoRo Conac (În mai multe orașe)
iul 23. - aug 06.
Padina Fest (Platoul Padina)
iul 28. - iul 31.
Zilele Unteatru (București)
iul 28. - aug 03.
Marele Picnic ShortsUp (București)
iul 29. - iul 30.
Rock the city (București)
iul 29. - iul 30.
Recomandări concerte

Iron Maiden

(București, Piața Constituției, sâmbătă 30 iulie, orele 18:00)

Iron Maiden va susține la București unul dintre ultimele show-uri din turneul "The Book Of Souls 2016", turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovând cel mai recent album lansat, cu acelasi nume. Albumul a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de țări. Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden peste 6 continente și 36 de țări, incluzând concerte în premiera în China, El Salvador și Lituania. Producția evenimentului va fi o premieră pentru România, scena măsurând 20 de metri lungime, 15 metri adâncime și 18 metri înălțime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent.

Citește mai mult >>>

Alex Ștefănescu:"Ziua necunoștinței"

(București, Unteatru, sâmbătă 30 iulie, orele 17:00)

Ziua Necunoștinței este un concert/one-man show cu actorul Alex Ștefănescu și chitara lui acustică. Acesta propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: "Voi reuși să-mi împlinesc visurile?", "Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?", "Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?".

Citește mai mult >>>

Byron

(București, Unteatru, sâmbătă 30 iulie, orele 22:00)

Înființată în 2006 la București, byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. și-au făcut un obicei din a lansa periodic concerte filmate - în 2008 concertul 100% unplugged Acoustic Drama a fost difuzat pe MTV, în timp ce Live Underground (filmat în 2010 în Salina Turda, la 100 de metri adâncime) și Electric Marching Band (cel mai recent, filmat în 2014 la Teatrul Național Cluj împreună cu Muzica Militară Bistrița și Corul Excelsior) au fost difuzate pe HBO România. De HBO îi leagă de altfel și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului "Rămâi cu mine", muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.

Citește mai mult >>>

Maria Răducanu & Maxim Belciug

(București, Unteatru, duminică 31 iulie, orele 17:00)

Concert Maria Răducanu și Maxim Belciug. Sau, parafrazând un titlu mai vechi, sa cânți Purcell într-o țară a manelelor?
Dar nu vă speriați: nu va fi numai Purcell. Va fi și Lorca, în ecouri de flamenco. Vor fi și vișini înfloriți. Și dor. Și jale. Zefiri și trandafiri. Și viersuri pe ruseste. Poate chiar un pic de Esenin. Cântec din cântec? Bâtrân cobzar, să-mi cânți și din chitară. Să-mi cânți ce știi mai bine!

Citește mai mult >>>

Golden Buddha Jazz Band

(Sibiu, Teatrul Gong, miercuri 3 august, orele 19:30)

Muzica realizată de Golden Buddha Jazz Band se axează pe integrarea de stiluri muzicale diferite. Astfel, ei combină muzica modernă, vestică, cu elemente tradiționale specifice muzicii chinezești. Întotdeauna ei experimentează combinația dintre amestecul culturii muzicale occidentale, cu cea orientală. Membrii grupului sunt cotați drept muzicieni de top în țara lor natală, astfel putem spune că acest grup este reprezentativ pentru scena jazzistică din China. Prezența lor în România nu ar fi fost posibilă fără sprijinul și susținerea financiară a Ministerului Culturii Chinez.

Citește mai mult >>>

Vița de Vie I Domino

(București, Casa Universitarilor, joi 4 august, orele 19:00)

Pornind de la clasicul Unplugged, "Acustic" înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic sau jazz. Cine și-ar fi imaginat vreodată că "Basul și cu toba mare" poate "să stea în picioare" și să sune atât de bine în variantă swing? Alături de Vița de Vie va concerta și trupa Domino.

Citește mai mult >>>

Alexandra Ușurelu

(Vama Veche, Papa La Șoni, vineri 5 august, orele 21:00)

Albumul de debut al Alexandrei, "La capătul lumii", a câștigat distincția "Cel mai bun album al anului 2015", după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societății Române de Radiodifuziune și s-a distribuit într-un an de la lansare în peste 10.000 de exemplare fizice și în format digital, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România. Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente. Alexandra este singurul artist român care a susținut două turnee în paralel în toată țara.

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări