Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
Simfonii de vară (București)
mai 28. - sep 25.
iun 03. - sep 25.
iun 17. - sep 04.
Divan Film Festival (În mai multe orașe)
aug 20. - aug 28.
Four Bones Quartet în turneu (În mai multe orașe)
aug 21. - aug 27.
aug 25. - aug 28.
Jazz at Bran Castle IV (În mai multe orașe)
aug 26. - aug 28.
GreenSounds Festival (București)
aug 26. - aug 28.
Dichis'N'Blues (Tulcea)
sep 02. - sep 03.
Posada Rock 2016 (Câmpulung Muscel)
sep 02. - sep 04.
Recomandări concerte

Alex Porro Band

(București, Hard Rock Cafe, sâmbătă 27 august, orele 22:00)

Ultima sâmbătă din vara aceasta înseamnă un nou live show pe terasa Hard Rock Cafe: în 27 august ne strângem cu toții să ne distrăm și să cântăm împreună cu Alex Porro and Band! Dacă și tu simți că simfonia sfârșitului de vară se scrie pe cele mai îndrăgite acorduri R&B, pop-rock și latino, nu pierde întâlnirea cu Alex Porro și trupa sa.

Citește mai mult >>>

Alex Ștefănescu:"Ziua necunoștinței"

(București, Unteatru, sâmbătă 27 august, orele 22:00)

Ziua Necunoștinței este un concert/one-man show cu actorul Alex Ștefănescu și chitara lui acustică. Acesta propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: "Voi reuși să-mi împlinesc visurile?", "Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?", "Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?".

Citește mai mult >>>

Cristi Minculescu și IRIS

(București, Berăria H, marți 30 august, orele 22:30)

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri și o serie de prestigioase distincții ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 27 octombrie, formatia va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) și Relu Marin (keyboards). Vino să te bucuri de un show electrizant și să cânți "Somn Bizar", "Noaptea", "Să nu crezi nimic", "Baby", "De vei pleca" și multe alte piese ale îndrăgitei trupei.

Citește mai mult >>>

Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa COCO

(Vama Veche, La Barbă Neagră, miercuri 31 august, orele 21:00)

După 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, doua legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal și Adrian Ordean, compozitorul hiturilor cunoscute și îndrăgite de voi: "Trenul pierdut", "Să te gândești la mine", "După ani și ani", "Cine ești tu oare", alături de Lake, Alex, Răzvan și Codruț formează trupa Pact! Deși de află în perioada de recuperare,după mai multe operații complexe, Leo Iorga va fi alături de colegii lui.

Citește mai mult >>>

Soiree Stradivarius

(București, Ateneul Român, joi 1 septembrie, orele 19:00)

Concertul Extraordinar Soiree Stradivarius reprezintă finalul apoteotic al Concursului Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales București-ediția a VII-a, cea mai prestigioasă competiție dedicată tinerilor dirijori din întreaga lume, având vârsta până în 35 de ani. Sub bagheta celor 3 finaliști ai concursului, Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu și solistul Răzvan Stoica vor oferi publicului o experiență unică, plină de sensibilitate și inspirație.

Citește mai mult >>>

Luna Amară I Cuibul

(București, casa Universitarilor, joi 1 septembrie, orele 19:00)

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc ("Asfalt", 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la "Pietre în alb" - cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Citește mai mult >>>

Delia

(București, Hard Rock Cafe, joi 1 septembrie, orele 21:30)

Cameleonica solistă reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezența scenică debordantă și piese pe măsură. Dacă super hitul "Pe aripi de vânt" i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum "Da, mamă", "1234" sau "Ce are ea" au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzați artiști pe stațiile radio & tv cu profil muzical.

Citește mai mult >>>

Niște Băieți

(București, Verde Stop, vineri 2 septembrie, orele 17:00)

Niște Băieți sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors și final glorios. Din dragoste și respect pentru compozitorii și interpreții care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Niște Băieți propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul și după epoca "de aur", în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere, în speranța că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite și de ei - așa cum chiar ei se descriu.

Citește mai mult >>>

byron

(București, Hard Rock Cafe, vineri 2 septembrie, orele 22: 30)

În cei 9 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au și finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musical-ul "Nevestele Vesele din Windsor"), nemaivorbind de numărul mare de concerte susținute la festivaluri de renume sau în cluburi. byron au susținut în 2013 turneul național intitulat sugestiv "30 de secunde de turneu", onorând moștenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, "30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă".

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări