Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
iun 03. - sep 25.
iun 17. - sep 04.
Festivalul Maraton al ... (În mai multe orașe)
iun 22. - iul 17.
iun 25. - iul 22.
Jazz in the park (Cluj-Napoca)
iun 27. - iul 03.
iun 30. - iul 03.
Shine Festival (București)
iul 01. - iul 02.
iul 01. - iul 03.
Noaptea Lungă a Filmelor ... (În mai multe orașe)
iul 02. - iul 02.
iul 07. - iul 11.
Recomandări concerte

Rosetta | North | Valerinne

(București, Control Club, joi 30 iunie, orele 21:00)

Trupa americană Rosetta va susține un concert în Control Club pe 30 iunie 2016, începând cu ora 21:00. În deschidere vor cânta trupele North (America) și Valerinne (București). Rosetta este o trupă americană de post-metal din Philadelphia, Pennsylvania care combină elemente de post-hardcore, dron, post-rock, avant-garde și ambinet. Influențele se regăsesc din trupe ca Neurosis, Isis, My Bloody Valentine, Frodus și Stars of the Lid. Trupa își caracterizează stilul muzical ca pe un "metal pentru astronauți" pentru că membrii acesteia sunt foarte interesați de astronomie și de călătoria în spațiu.

Citește mai mult >>>

Omar Sosa Quarteto Afro Cubano

(București, Sala Radio, joi 30 iunie, orele 20:00)

Nominalizat de șapte ori la Premiile Grammy, Omar Sosa este un artist exact așa cum e Cuba. O insulă între trei continente ale muzicii, care reușește să-și definească o identitate distinctă. Sosa explorează și exploatează rădăcinile africane ale culturii cubaneze și le scoate la iveală prin filtrul său autentic și pestriț. Totul e semnat cu aceeași marcă originală, de pe - întâmplător sau nu - o cutie de trabucuri. "Handmade in Cuba". Iar în această cutie, urechile fine s-ar putea să mai recunoască influențe de hip-hop și muzică clasică.

Citește mai mult >>>

Therion

(București, Hard Rock Cafe, duminică 3 iulie, orele 21:30)

Trupa Therion va susține un concert acustic, pe 3 iulie, la Hard Rock Café din Bucuresti. De data aceasta, fără instrumente electrice, trupa va oferi iubitorilor muzicii de calitate un concert acustic, în care va canta piese selectate de pe mai multe albume. Therion a susținut deja o serie de concerte acustice în America de Sud și Mexic în 2015, dar concertul din România este singurul de acest gen din Europa în 2016, astfel încât publicul român are șansa să asiste la un eveniment unic, cu trupa în formula completă.

Citește mai mult >>>

Philip Glass și Kronos Quartet

(București, Teatrul de Vară Herăstrău, luni 4 și marți 5 iulie, orele 21:30)

Dracula --Muzica și filmul este un spectacol inedit, care prezintă proiecția filmului-cult redigitalizat Dracula (1931) împreună cu coloana sonoră compusă special pentru peliculă în anul 1998 de legendarul Philip Glass și interpretată live chiar de compozitor, alături de Kronos Quartet. Philip Glass este unul dintre cei mai importanți compozitori contemporani. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se numără Einstein on the Beach sau The Voyage. În anul 1997, coloana sonoră compusă de Philip Glass pentru filmul Kundun de Martin Scorsese a fost nominalizată la celebrele Premii Oscar.

Citește mai mult >>>

Alexandra Ungureanu & the dAdA

(București, Terasa Monteoru, miercuri 6 iulie, orele 21:00)

Alexandra Ungureanu și the dAdA lansează un concept muzical ce se dorește a fi un manifest pentru bunul gust, muzică de calitate, prietenie, emoție și armonie. "Lumea Visează este un exercițiu frumos pentru toti cei care mai speră și cred în puterea prieteniei. Într-o lume invadată de emoții negative și subcultură, noi ne încăpățânăm să visăm și să credem în bun gust și în muzica făcută cu pasiune". Alexandra și trupa the dAdA au selectat pentru acest eveniment un playlist care promite o experiență completă, cu hituri binecunoscute ale artistei, reinterpretate, dar și multe alte surprize.

Citește mai mult >>>

The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute

(București, Piața Constituției, joi 7 iulie, orele 19:00)

Music Management Event aduce echipa lui Michael Jackson în România! După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toată echipa megastarului (de la inginer de sunet, chitarist, basist, până la coregraf, dansatori etc) să se reunească special pentru tributul din Piața Constituției. Cu această ocazie, din România se pornește turneul mondial "The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute - LIVE". După 20 de ani, show-ul lui Michael Jackson va fi din nou în România.

Citește mai mult >>>

Grimus și Sophisticated Lemons

(București, Casa Universitarilor, joi 7 iulie, orele 19:00)

La sfârșitul iernii trecute au sărbătorit 10 ani de activitate, iar Grimus sunt mai în formă ca oricând! Într-o vară în care vor fi prezenți la unele dintre cele mai importante festivaluri, deschizând de asemenea și concertul Queen & Adam Lambert de la București, trupa clujeană va ajunge și în grădina Casei Universitarilor pentru un concert acustic deosebit. Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus vor aduce în grădină un spectacol sincer și elegant, cum obișnuiesc întotdeauna.

Citește mai mult >>>

The rock tribut AC DC

(București, Arenele Romane, vineri 8 iulie, orele 19:00)

Cristi Minculescu, Gabi (Guriță) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton și Cristian Hrubaru (ROCK FM) alături de The ROCK, trupa tribut AC/DC a României, vor cânta prima data pe aceeași scenă piesele care i-au influențat la începuturile carierei muzicale. Spectacolul și momentele speciale vor fi prezentate de actorul Flaviu Crișan, de asemenea un mare fan al titanilor de la AC/DC.

Citește mai mult >>>

Smiley

(București, Berăria H, vineri 8 iulie, orele 21:45)

Smiley va susține un concert la Berăria H, pe data de 8 iulie, începând cu ora 21:45. Smiley și band-ul său promit încă un show de excepție, unde veți putea asculta hiturile care l-au facut celebru: "Dream Girl","Criminal","Dincolo de cuvinte","Dead Man Walking","Preocupat cu gura ta","Cai verzi pe pere?i","Am bani de dat", ?Acasă?, ?Pierdut Buletin" și multe altele.

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări