Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
Luna Bucureștilor (București)
mai 09. - iun 09.
Metalhead Meeting 2016 (București)
iun 03. - iun 05.
iun 10. - iun 19.
Delahoya 2016 (Cluj-Napoca)
iun 10. - iun 11.
Blaj Alive (Blaj)
iun 18. - iun 19.
Jazz in the park (Cluj-Napoca)
iun 27. - iul 03.
iun 30. - iul 03.
Shine Festival (București)
iul 01. - iul 02.
iul 07. - iul 11.
Electric Castle (Bonțida)
iul 14. - iul 17.
Recomandări concerte

Seară Beethoven cu Matei Varga

(București, Sala Radio, marți 31 mai, orele 19:00)

Artistul român a fost aplaudat în prestigioase săli din lume, ca: Avery Fisher Hall și Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Berlin), Auditorium du Louvre, Salle Gaveau și Salle Cortot (Paris), Teatrul Regal (Stockholm), Palau de la Música (Barcelona), Casals Hall (Tokyo) ș.a. La Sala Radio, Matei Varga va susține la finalul lunii mai un recital cu trei dintre cele 32 de sonate pentru pian compuse de Beethoven: Sonata pentru pian nr. 30 în mi major, Sonata pentru pian nr. 31 în la bemol major, Sonata pentru pian nr. 32 în do minor.

Citește mai mult >>>

Ștefan Bănică Jr.

(București, Berăria H, marți 31 mai, orele 21:30)

Juratul X-Factor România, Ștefan Bănică Jr. va susține un concert pe data de 31 mai 2016, la Berăria H, începând cu ora 21:30. Cei prezenți vor putea asculta hituri celebre precum "Seară de mai", "Te iubesc, femeie", "Gura, taci", "Ce e dragostea" și "Am s-o aștept mereu".

Citește mai mult >>>

Orchestra Română de Tineret

(București, Ateneul Român, miercuri 1 iunie, orele 19:30)

Orchestra Română de Tineret va susține un concert extraordinar sub bagheta lui Gabriel Bebeșelea cu ocazia Zilei Naționale a Italiei, eveniment organizat de Ambasada Italiei și Institutul Italian de Cultură împreună cu Centrul Național de Artă Tinerime Română la Ateneul Român. Solistul serii este Pietro Roffi - acordeon classic. Programul cuprinde lucrări de Gorka Hermosa, Luigi Boccherini, Bela Bartok, Sabin Pautza, Giacomo Puccini, Antonio Vivaldi. În urma evoluțiilor sale constante la un nivel foarte ridicat, Orchestra Română de Tineret primește prin acest eveniment o reconfirmare a puterii sale de reprezentare a valorilor culturale universale, pe axa latinității care unește spiritualitate italiană cu cea românească.

Citește mai mult >>>

Fameless

(București, Hard Rock Cafe, miercuri 1 iunie)

Fameless s-a înființat în Martie 2015, la inițiativa lui Tiberiu Albu, care, după câștigarea concursului Vocea României 2014, a vrut să își formeze o trupă rock. Ceilalți membri ai trupei sunt: Mihai "Angus" Vasile - chitară (The Speakers etc.), Șerban-Ionuț Georgescu - bass (White Walls, ASHA, ex-The Boy Who Cried Wolf) și Andrei Ilie - tobe (Mozart Rocks, ASHA, ex-Days Of Confusion). Trupa s-a lansat oficial pe 29 Mai 2015, în cadrul show-ului Românii au Talent, de la ProTV. Primul concert oficial a avut loc pe 26 iunie, la Hard Rock Cafe, în fața a mai bine de 600 de fani.

Citește mai mulz >>>

SMILEY & The Band

(București, Arenele Romane, miercuri 1 iunie, orele 19:00)

Când spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în România. Pe 1 iunie, ești așteptat la Arenele Romane din București, la un show exploziv, 100% live - Smiley & The Band, în cadrul unui eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts!
Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispoziție și muzica live vor fi pe primul loc!

Citește mai mult >>>

Violetta - Musical Tribute Show

(București, Berăria H, miercuri 1 iunie, orele 19:15)

Pe 1 iunie, povestea Violettei este spusă pe scena de la Berăria H, de către o trupă de artiști ce arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca personajele din celebrul serial. Spectacolul "Violetta - Musical Tribute Show" va începe la ora 19:15 și se va ține în limbile engleză, italiană și spaniolă.

Citește mai mult >>>

Dan Byron & Luiza Zan

(București, Casa Universitarilor, joi 2 iunie, orele 19:00)

La aproape un an de la ultimul concert susținut împreună, Dan și Luiza vor oferi un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul artistic extrem de variat al amândurora. Dan Byron este compozitor, vocalist, flautist și chitarist în formația de rock alternativ/progresiv byron pe care a înființat-o în 2006, în timp ce Luiza Zan este o prezență constantă și distinsă a scenei de jazz autohtone, cu un prim album de autor, "Heritage", lansat recent. Având la dispoziție doar vocile și chitarele, cei doi vă vor plimba prin acorduri rock, pop, jazz sau gospel, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce trebuie trăită măcar o dată!

Citește mai mult >>>

Taxi

(București, Hard Rock Cafe, joi 2 iunie, orele 21:30)

În al 17-lea an de activitate al trupei Taxi, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze. Vino să asculți piese celebre, pline de umor și ironie ca "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Ești iubibilă", "Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salveaza România" sau "E criza!".

Citește mai mult >>>

Firma

(București, Club Fabrica, sâmbătă 4 iunie, orele 21:00)

Artiștii vor interpreta piesele de pe albumul lor de debut "La Orbire" și vor readuce vibrația riff-urilor din anii 2000 în (des)cântecele de pe cel mai recent material discografic "Descântece - Vol.1" (2014). În acest moment, FiRMA îi reunește pe scenă pe Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei, cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și Cristi Jakab Jr. (tobe/ percuție) din vara anului 2015. FiRMA, trupă icon a rockului alternativ românesc, spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, cu piese și materiale video foarte apreciate chiar și la nivel internațional, precum "La Orbire", "Nimeni" și "Important".

Citește mai mult >>>

Paula Seling & Band

(București, Berăria H, sâmbătă 4 iunie, orele 22:30)

Paula Seling crează alături de trupa sa de acompaniament o atmosferă deosebită la fiecare spectacol. În decursul timpului, solista a lansat șaisprezece albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea și a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții. Vino să asculți cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul vremii: "Ploaie în luna lui Marte", "Ce bine că ești", "Trurli", "Timpul", "Promit", "Râd când îmi vine să plâng", dar și mult mai recentele "Playing With Fire" și "Miracle".

Citește mai mult >>>

Maroon 5

(București, Piața Constituției, duminică 5 iunie, orele 18:00)

Adorată de întreg mapamondul, Maroon 5 va susține primul concert din România, în data de 5 iunie, iar carismaticul Adam Levine se va asigura că publicul iși va aminti acest show pentru foarte mult timp! Maroon 5, lansată în Los Angeles, cu binecunoscutul stil musical unic, și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop. A câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume. Discurile lansate de trupă au fost de asemenea placate cu aur și platină în peste 35 de țări.

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări