Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
octombrie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Animale fantastice și unde le poți găsi

Primul contact

Slujnica

Dr. Strange

Contabilul Mafiei

Hacksaw Ridge

Toni Erdmann

Două lozuri

Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi

Câini

Premiere cinema
Afacerea Est Doi moldoveni, Marian (Constantin Pușcașu), un intelectual de provincie, și Petro (Ion Sapdaru), oportunist plin de idei, pornesc în aventură (comică, sigur) cu lecții de viață pentru toți din jur.
Camera terorii O tânără familie se mută la țară într-o casă de vis. Din nefericire, ei află că există în pod o cameră secretă, închisă bine de mult timp. Iar acum apare cheia și curiozitatea e prea mare...
Cifre periculoase Ben Affleck revine pe marile ecrane cu rolul lui Christian Wolff, un geniu matematician. Situația se complică. când intervin organizații mafiote cu delapidări de milioane de dolari.
Ouija O văduvă cu două fetițe încearcă să mai scoată un ban ghicind clientelor naive la ședințe de divinație cum le spune ea. Dar un spirit malefic intră în cea mică și viața lor devine un coșmar.
Premierele săptămânii trecute
Inferno Robert Langdon (același Tom Hanks ca la celelalte două), eroul imaginat de Dan Brown, se întoarce cu noi aventuri. Secretele și simbolurile sunt acum ascunse în opera lui Dante cu o cumplită profeție.
Kubo și lăuta magică Kubo își petrece zilele spunând oamenilor povești. Dar el evocă un spirit din trecut, iar pacea este dată brusc peste cap. Cu buni prieteni alături, el trebuie să salveze lumea.
Trăiește clipa Cu toții am făcut greșeli în dragoste și a trebuit să suportăm consecințele. Dar parcă greșelile sunt mai ușor de iertat când le face Sidharth Malhotra, nu-i așa? Este povestea dintre Jai ș Diya.
Recomandări cinema

Toni Erdmann

(Comedie, Germania-Austria, 2016)

Sigur, e posibil să nu fi văzut vreun alt film al tinerei regizoare Maren Ade, Toți ceilalți, de exemplu, cu care lua în 2009 Marele Premiu al Juriului în Festivalul de la Berlin. Dar asta contează prea puțin, la fel și cu faptul că vă îndemnăm să vedeți un film european, în altă limbă decât engleza cu care suntem bombardați. Nu ratați această bijuterie tandră, film nominalizat la Palme d'Or anul acesta și deja considerat de mulți filmul anului.

Citește mai mult >>>

Cinci

(Comedie, Franța, 2016)

Ce să spunem mai mult? Comediile sunt rare, cele franceze și mai puține, dar clar mai bune, cu un umor numai al lor, fin și spumos, isteț. Filmul de acum ne propunem o aventură cu numărul de amici fix ca în titlu. Și o dilemă - Ce și cât ai fi în stare să înduri sau să faci în numele prieteniei? Actorii sunt tineri, regizorul joacă și el, e o vervă deosebită, iar situațiile imprevizibile.

Citește mai mult >>>

Kubo și lăuta magică

(Animație, SUA, 2016)

Nu ratați această cea mai nouă propunere desenată de talentații Studioului Laika (echipa de la Coraline și Paranorman). Linii diferite de rest, o poveste într-o Japonie și ea altfel , plus scene splendide și emoționante și o morală cu adevărat pentru toate gusturile. Nu sunt monștii de la Studioul Ghibli, însă și cei de aici pot să sperie destul mari și mici. Splendide fundaluri și rezolvări despre prietenie și familie.

Citește mai mult >>>

Inferno

(Thriller, SUA-Japonia-Turcia-Ungaria, 2016)

Ron Howard nu este doar regizorul care îl ecranizează pe Dan Brown. El este creatorul lui Apollo 13, Ed Tv, A Beautiful Mind pentru care a luat Oscarul, energicului Rush. Acum el a ajuns la volumul cu numărul trei al celebrului autor de best-seller-uri, după Codul lui Da Vinci - cu acțiune în Franța și Anglia, Îngeri și demoni - povestea în Roma, la Vatican. De data aceasta se rămâne în Italia și e luat la rând Dante în căutare de simboluri oculte. Filmul este, desigur, tot cu Tom Hanks, care e de data aceasta alături o specialistă, adică Felicity Jones.
Dacă mergeți să vedeți, uitați-vă cu atenție și după actrița româncă Ana Ularu.

Citește mai mult >>>

În curând
Doctor Strange  (4 noiembrie 2016)
Florence  (4 noiembrie 2016)
The Neon Demon  (4 noiembrie 2016)
Les beaux jours d"Aranjuez  (4 noiembrie 2016)
Trolii  (4 noiembrie 2016)
Snowden  (11 noiembrie 2016)
Intrusul  (11 noiembrie 2016)
Primul contact  (11 noiembrie 2016)
Slujnica  (18 noiembrie 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>