Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
iunie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Luna Bucureștilor (București)
TIFF (Cluj-Napoca)
WolfBlues (Gărâna)
Balkanik Festival (București)

Alice în Țara Oglinzilor

Super băieți

Bacalaureat

X-Men: Apocalipsa

Noapte bună, mami!

Vecini de coșmar 2

Regina Kristina

Angry Birds - Filmul

Hologramă pentru Rege

Căptanul America: Război Civil

03.ByPass

Un iubit... mortal

Războinicul vânător și Crăiasa Zăpezii

Cartea junglei

Premiere cinema
Alice în Țara Oglinzilor Alice trece dincolo de oglindă, pentru că Pălărierul are nevoie de ajutorul ei. Ea trebuie acum să îl convingă și să îl învingă pe Domnul Timp, cel care poate să decidă mersul lucrurilor.
Super băieți Jackson (Russell Crowe), un detectiv care a văzut multe, trebuie să facă acum echipă cu un tânăr coleg, Holland (Ryan Gosling), pentru a cerceta cazul unei sinucideri misterioase.
Premierele săptămânii trecute
Bacalaureat Povestea unui doctor dintr-un mic oraș de provincie care trebuie să decidă care e cea mai bună cale de urmat pentru copilul lui în contextul societății românești de astăzi.
Noapte bună, mami! În arșița verii, într-o casă izolată de la țară, doi gemeni de zece ani își așteaptă mama. Când se întoarce, are capul înfășurat în bandaje în urma unei operații estetice și totul se schimbă.
Regina Kristina Kaurismaki, specialul regizor, pornește de data aceasta către Regina Kristina a Suediei, personaj exuberant și special al secolului XVII-lea. Tânăra este forțată de curteni să se căsătorească.
Vecini de coșmar 2 Mac și Kelly vor fi iar părinți. Mutați în casă nouă, sunt încrezători că acum vor avea o viață liniștită. Dar în vecini au o casă plină de studente uberpetrecărețe. E nevoie de cineva să facă ordine.
X-Men: Apocalipsa Cumplitul mutant Apocalypse, cel dotat cu puteri ale mai multor supereroi, se trezește la viață, iar forța și răzbunarea lui amenință lumea. Lui i se opune cu toate puterile o echipă de tineri X-Men.
Recomandări cinema

Fii Căpitanul propriei tale vieți

("Alice în Țara Oglinzilor", fantasy american, 2016, premiera în 27 mai)

Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter și Anne Hathaway își reiau rolurile cu care ne-au încântat acum șase ani în prima parte și carte cu eroina Alice. De data acesta luptele nu mai sunt atât de deschise, e un timp al iertării și găsirii de soluții. Filmul, iar splendid din punct de vedere vizual, pentru toate vârstele, vine cu un bagaj ideatic mai bogat, este mai emoționant.

Citește mai mult >>>

Observator

("Bacalaureat", dramă românescă, 2016, premiera în 20 mai)

Cristian Mungiu a luat premiul pentru cea mai bună regie anul acesta la festivalul de la Cannes, însă nu pentru asta trebuie să mergeți să îi vedeți filmul. Sau, din contră, poate tocmai, din curiozitate să vedeți cu ochii propri de ce este atât de bună regia lui. Noua lui poveste, plasată iar într-un orășel, cu tăceri și filmările din spate care l-au făcut celebru, este pentru toate vârstele. Toți au ceva de găsit, de descoperit aici, de tras concluzii.

Citește mai multe >>>

În curând
Țestoasele Ninja 2  (3 iunie 2016)
Mașina de bani  (3 iunie 2016)
Tomahawkul de os  (3 iunie 2016)
Warcraft. Începutul  (10 iunie 2016)
Jaful perfect 2  (17 iunie 2016)
În căutarea lui Dory  (17 iunie 2016)
Remember  (17 iunie 2016)
Before We Go  (17 iunie 2016)
Următoarele>>
Avanpremiere cinema
Premiere în ultimele 30 de zile >>