Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
septembrie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Docuart Fest (București)
Kinofest (București)
Sci+Fi Fest (București)
Anim'est (București)

Eroi în largul mării

Julieta

Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi

Câini

Berzele

Cei șapte magnifici

Sieranevada

Sully

I.T.

Ratchet și Clank

Marele uriaș prietenos

Premiere cinema
Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi În casa aceasta deosebită ajunge și tânărul Jacob. Uimit să descopere că aici copiii au toți talente și puteri ieșite din comun, va trebui să învețe cu ce poate și el să contribuie. Curând află.
Deepwater Horizon: Eroi în largul mării Mike are soție și copii, cu care ține legătura cât este departe, în largul mării pe platforma petrolieră unde forează. Dar, într-o zi, are loc o erupție devastatoare și el trebuie să supraviețuiască.
Julieta Julieta trăiește în Madrid și tocmai și-a pierdut soțul. Fiica sa a împlinit 18 ani și a decis să plece de-acasă fără nicio explicație. Julieta face tot posibilul să o găsească.
Premierele săptămânii trecute
Bridget Jones însărcinată Ne reîntâlnim cu simpatica eroină imaginată de Helen Fielding. Ea este iar prinsă între doi iubiți, dar cu miză mult mai gravă acum. Intră în scenă un nou personaj (actorul Patrick Dempsey cu șarm).
Dacă Truman ar vorbi Julián primește o vizită de la vechiul său prieten din copilărie,Tomás. Separați de Oceanul Atlantic, cei doi și-au trăit viețile pe continente diferite, dar acum e ca și cum nu s-ar fi despărțit.
Nerve: Adevăr sau provocare Când o tânără intră într-un joc online, nu bănuiește că toate postările și toți cei care o urmăresc îi vor transforma curând viața în coșmar. Acum privitorii o forțează să-și depășească limitele.
Pumni de piatră Este povestea adevărată lui Robert Duran, cel care și-a făcut debutul profesional în 1968 la 16 ani și a devenit unul dintre cei mai mari pugiliști ai tuturor timpurilor. Usher în rolul lui Sugar Ray.
Selfie 69 Prietenele din prima parte - Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) - pornesc în alte aventuri, mult mai periculoase de data aceasta, cum descoperă ți prietenii lor.
Recomandări cinema

Câini

(Dramă, România, 2016)

Genurile se diversifică în sfârșit și în cinematografia românească. Bogdan Mirică propune un thriller polițist cum nu ați mai văzut la noi, o poveste cu sufletul la gură, violentă și dură. Actorii performanți și credibili, ca și regia cu rezolvările sale, au recomandat filmul ca unul dintre nominalizații la premiile Academiei Europene de Film. Ținem pumnii.

Citește mai mult >>>

Berzele

(Animație, SUA, 2016)

Poate că numele lui Nicholas Stoller nu vă spune imediat ceva. El este scenaristul de la grozavul Yes Man, de la dezlănțuitul, dar la fel de pozitivul Get Him to the Greek ori de la ultimele filme Muppets. De data aceasta și regizor, el își încearcă puterile și talentele și în animație, iar rezultatul este încântător, pentru toate vârstele. Nu stăm cu sufletul la gură, pentru că știm din bătrâni că berzele au un serviciu de coletărie express ce ajunge negreșit la destinație.

Citește mai mult >>>

Toți pentru unului și unul pentru toți

("Cei șapte magnifici", Western, SUA, 2016)

Denzel Washington vine ca lider de western violent și puternic, remake al unuia clasic din anii '60 și ne ia cu el ca să ne convingă de o cauză nobilă. El are puterea să ducă filmul, iar colegii de cadru îl ajută cât pot. Filmul de acum are peisaj care ajută povestea, arme, cai și înfruntări decisive, o misiune care cere nervi tari. Veți descoperi actori în bun come back.

Citește mai mult >>>

Dacă Truman ar vorbi

(Comedie, Spania-Argentina, 2015)

Puternica școală spaniolă de filme scoate pelicule care ne iau mereu prin surprindere prin stil și subiect. Și nu vorbim doar de Almodovar aici. Cel de față, o co-producție, îl aduce în prim-plan pe respectatul actor Ricardo Darin și îl pune în tandru tandem cu prietenul său care îl ajută să se regăsească, adică Javier Cámara care-și asumă cu blândețe vârsta. Curajul vine de unde nu te aștepți.

Citește mai mult >>>

În curând
Două lozuri  (7 octombrie 2016)
Fata din tren  (7 octombrie 2016)
Hoți de geniu  (7 octombrie 2016)
Kubo și lăuta magică  (14 octombrie 2016)
Inferno  (14 octombrie 2016)
Toni Erdmann  (21 octombrie 2016)
Five  (21 octombrie 2016)
A Monster Calls  (21 octombrie 2016)
Următoarele>>
Avanpremiere cinema
Premiere în ultimele 30 de zile >>