Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Copacul cu cărți (București)
WolfBlues (Gărâna)
Anonimul (Sfântu Gheorghe)
Balkanik Festival (București)
Urmatoarele >>

Francofonia

Star Trek: Dincolo de infinit

Detectivul, mafia și cartoforul

Ice Age 5

Valul ucigaș

Sultan

Răzbunarea amintirilor

Tomahawkul de os

Legenda lui Tarzan

Înainte să te cunosc

Agenți aproape secreți

Trei amintiri din tinerețe

În căutarea lui Dory

Super băieți

Premiere cinema
Detectivul, mafia și cartoforul Un american și un asiatic, detectiv din Hong Kong, pornesc într-o aventură extraordinară, cu mafioți pe urme, până în Mongolia interioară. Jackie Chan fără vârstă într-o nouă comedie de acțiune.
Francofonia Doi inamici, directorul muzeelor din Franța și contele Metternich, ofițer SS, își dau mâna pentru o alianță neobișnuită pentru a salva de la distrugere muzeul Luvru. Film premiat la Veneția.
Star Trek. Dincolo de infinit În această nouă aventură echipajul va ajunge "acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații", dincolo de orice Univers cunoscut. Enterprise are o nouă misiune.
Premierele săptămânii trecute
Legenda lui Tarzan Povestea imaginată de Edgar Rice Burroughs despre sălbaticul din junglă primește acum o variantă nouă de la regizorul ultimelor patru Harry Potter. Tarzan trebuie acum să revină acasă, în junglă.
Noaptea judecății: Alegerile E cel de-al treilea capitol din seria celor care au voie orice într-o singură noapte. 12 ore de anarhie totală duce iar orașul în haos. Dar acum ideea începe să fie contestată și se caută soluții noi.
Partenere pentru Mike și Dave Nici nu bănuiesc eroii din tittlu cei îi așteaptă la următoarea petrecere. Tinerii cheflii au nevoie fiecare de o însoțitoare sexy pentru o nuntă în Hawaii. Și găsesc exact ce căutau. Sau așa credeau.
Răzbunarea amintirilor Bătrânul Lev descoperă că nazistul gardian care i-a ucis familia cu 70 de ani în urmă trăiește bine mersi sub altă identitate în America. El pornește la drum, în căutarea sa, ca să-l acuze.
Tomahawkul de os Un individ aflat în afara legii conduce, în mod accidental, un grup de canibali siniștri către pașnicul oraș Bright Hope. Ajunși aici, aceștia răpesc mai mulți coloniști. Western-horror special.
Recomandări cinema

Francofonia

(Dramă, Franța-Germania, 2015)

Filmul lui Sokurov vorbește despre soarta operelor de artă din Muzeul Luvru în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când Franța era sub ocupație nazistă. Pentru aceste valori de patrimoniu are loc o coaliție improbabilă între directorul Muzeului Luvru, Jacques Jaujard, și Franziskus Wolff-Metternich, ofițerul nazist din fruntea serviciului Kundstschutz (prezervarea artei). Acesta l-a ajutat pe Jaujard să tergiverseze cererile Führerului, păstrând astfel secretul ascunzătorilor operelor de artă, care fuseseră evacuate din Luvru cu aproape un an înainte.

Citește mai mult >>>

Ice Age 5

(Animație, SUA, 2016)

Desigur, atracția nu numai a acestei săptămâni de premiere este așteptata continuare cu aventurile din Epoca de piatră. Prietenii merg și acum împreună, își dau iar o mână de ajutor la nevoie. Și, na, nici nu trebuie să mai spunem, stăm toți cu sufletul la gură și pregătiți să râdem larg, în hohote, cu și de veverițoiul celebru Scrat, cel care ne-a terorozat toată seria cu ghinda lui. Ce mai, am decis că vrem o jucărie cu el.

Citește mai mult >>>

Me Jane, You Tarzan

("Legenda lui Tarzan", SUA, film de aventuri, 2016)

Încă un film cu personajul crescut de mic copil în junglă de către o maimuță miloasă. De ce să mai îl vedem oare și pe acesta, chiar dacă e așa, în 3D? Pentru că, după cum veți descoperi, actorii au șarm, pentru că istoria de acum are un personaj negativ care mărește rama și schimbă tonul ecranizării, pentru că sunt, într-adevăr, efecte și animale realiazte pe calculator dar care reușeșesc să te impresioneze, indiferent de vârstă. Și, desigur, pentru că avem nevoie de povești în care răul este învins.

Citește mai mult >>>

Răzbunarea amintirilor

(Canada-SUA, dramă, 2015)

Christopher Plummer pornește într-o călătorie de recuperare și explicarea păcatelor trecutului, în dorința de a face dreptate. Filmul este regizat de Atom Egoyan, iar detaliile, cum știm la el, te iau mereu pe sus, Când anii s-au adunat prea mulți, iar trupul cedează uzurii, mai este loc de un act justițiar tardiv? Aflăm acum, că tot ne confruntăm și noi cu torționari în viață.

Citește mai mult >>>

În curând
Jason Bourne  (29 iulie 2016)
Mame bune și nebune  (29 iulie 2016)
Vânătorii de fantome  (29 iulie 2016)
Brigada Sinucigașilor  (5 august 2016)
Noi 3 sau nimic  (5 august 2016)
Singuri acasă  (5 august 2016)
Nu stinge lumina  (12 august 2016)
Cu orice preț  (12 august 2016)
Sous les jupes des filles  (12 august 2016)
Petrecerea cârnaților  (12 august 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>