Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
august 2016 >>
L Ma Mi J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Mecanicul 2

Nouă vieți

Prădătorii

Omul din întuneric

Sex după rețetă

Profesorul de vioară

Ben-Hur

Pete și dragonul

Tipii cu arme

Barbie în aventura spațială

Cu orice preț

Ce ascund femeile

Noi 3 sau nimic

Premiere cinema
Mecanicul 2 Bishop (Jason Statham) este un asasin de elită cu un cod de onoare strict și cu un talent unic pentru eliminarea țintelor. Dar de data aceasta, răzbunarea are motiv personal. După misiune, desigur.
Nouă vieți Tom (Kevin Spacey) este un om de afaceri dedicat jobului său și mult mai puțin familiei. Dar, când intră într-un pet shop va avea parte de surpriza vieții. Are acum o lecție de învățat.
Omul din întuneric Totul începe ca o glumă. Un grup de prieteni decid că șansa lor este să dea o spargere mică la un om bogat orb și să se aleagă astfel cât mai simplu cu putință cu ceva bani, Nu bănuiau că e o capcană.
Prădătorii Un jaf la o bancă declanșează o serie de evenimente ieșite din comun. Abia când începe investigația să se deruleze și să apară detalii neașteptate, adevărul crud iese încet la suprafață.
Sex după rețetă Cinci povești despre iubire și sex, într-o vară călduroasă la Madrid, unde protagoniștii descoperă (comic) fațete ciudate și neobișnuite ale păcatelor trupești.
Premierele săptămânii trecute
Ce ascund femeile Mame, femei de afaceri, prietene, amante sau soții... Toate reprezintă o fațetă a femeii contemporane : complexe, fericite, complexate, explozive, provocatoare, surprinzătoare. Fiecare cu povestea ei.
Cu orice preț Când mama lor e foarte bolnavă și hărțuită de bănci pentru ratele la fermă, fii, un tată divorțat și fratele lui vitreg, decid să ia măsuri în felul lor. Cei doi încep să jefuiască băncile din Texas.
Nu stinge lumina Când pleacă de acasă, Rebecca vrea să creadă că lasă în urmă trecutul și scenele de coșmar. Dar acum fratele ei mai mic are aceleași viziuni, iar un spirit malefic își face iar apariția...
Petrecerea cârnaților O animație pentru adulți despre un erou neobișnuit, un crenvurști, care devine liderul unui grup de alimente, după ce află ce li se întâmplă cu adevărat tuturor în bucătăriile oamenilor.
Recomandări cinema

Nouă vieți

(Comedie, SUA, 2016)

Măiastra voce a lui Kevin Spacey împrumutată unui motan blănos și frumos face deliciul tuturor în această comedie pentru toată familia, din care fiecare vârstă își ia lecția care îi trebuie. Dar, veți vedea, pentru fericirea familiei, Mr. Fuzzypants are multe de îndurat, în mod special de la micuța Rebecca de 11 ani.

Citește mai mult >>>

Prădătorii

(Film de acțiune, Canada, 2016)

Nu contează vârsta pentru unii actorii, ei înaintează în ani și experiență, iar Bruce Willis este exemplul cel mai bun. Prezența lui ridică mereu orice poveste. El are curajul și generozitatea să se predea acestei echipe de aici foarte tinere și, veți vedea, este credibil în fiecare scenă. Filmul te ține în priză de la început până la sfârșit.

Mai multe >>>

Mecanicul 2

(Film de acțiune, SUA, 2016)

Ne e și mai drag Jason Statham de când l-am văzut într-un rol atât de comic în "Spioana". În filmul de față el se întoarce la roluri de dur, serioase, cu bătăi și urmăriri așa cum știe el și l-au făcut celebru. Interesant de văzut în această continuare după 5 ani de la primul film cu asasinul plătit este cum îl conduce noul regizor și cât de bine îi stau alături noii parteneri de platou, Jessica Alba și Tommy Lee Lones (cu un look nou).

Citește mai mult >>>

Omul din întuneric

(Thriller, SUA, 2016)

Genul horror nu e pentru toată lumea, dar cu siguranță are fanii lui. De data aceasta este un mix, original, nici 100% thriller, nici 100% horror, iar regizorul, tânăr, la început de drum (poate ați văzut Cartea morților), uruguaianul Fede Alvarez aduce un stil nou, reușind să ocolească clișeele. O poveste intensă, cu mult suspans de bună calitate. Și cu răsturnările acelea de situație, care fac să ne stea inima în loc.

Citește mai mult >>>

În curând
Coliziunea  (2 septembrie 2016)
Marele uriaș prietenos  (2 septembrie 2016)
Sieranevada  (9 septembrie 2016)
I.T.  (9 septembrie 2016)
Sully  (9 septembrie 2016)
Bridget Jones însărcinată  (16 septembrie 2016)
Selfie 69  (16 septembrie 2016)
Nerve: Adevăr sau provocare  (16 septembrie 2016)
Hands of Stone  (16 septembrie 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>