Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
iulie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Căutare în funcție de cinematograf:
Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Înainte să te cunosc

Agenți aproape secreți

Trăind printre demoni 2

Trei amintiri din tinerețe

Ziua Independenței: Renașterea

În căutarea lui Dory

Jaful perfect 2

Dublu

Warcraft

Alice în Țara Oglinzilor

Super băieți

Angry Birds - Filmul

Premiere cinema
Agenți aproape secreți Totul începe când Calvin, funcționar cumsecade, își reîntâlnește pe Facebook un fost coleg de școală. Numai că Bob (The Rock) nu mai e demult obez, ci a devenit un agent CIA cu trup perfect.
Trăind printre demoni 2 Soții Warren ajung de data aceasta la Londra, unde au fost chemați de o familie înfricoșată de evenimentele misterioase care se petrec în casa lor. Iar cazul îi va confrunta cu spirite cumplite.
Înainte să te cunosc Louisa acceptă postul de îngrijitoare pentru un tânăr bogat imobilizat în scaunul cu rotile. Încet, pofta ei de viață îi redă bărbatului speranța. Cei doi se îndrăgostesc, iar viețile li se schimbă.
Premierele săptămânii trecute
Dublu George e un tânăr arhitect de succes, însă nu de același lucru are parte și în viața personală. Când relația lui eșuează, el intră în depresie. Lupta cu demonii interiori îi va revela ce e important.
Jaful perfect 2 La doar un an după ce au păcălit FBI-ul și au câștigat admirația publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregătește de o nouă performanță inegalabilă.
În căutarea lui Dory De data aceasta, echipa Pixar o pune în prim-plan pe năuca albăstruie care ne-a amuzat în Finding Nemo. Ea are propria ei aventură pe coasta Californiei și, desigur, prieteni de nădejde.
Recomandări cinema

Înainte să te cunosc

(Dramă romantică, SUA, 2016)

Probabil că acesta este filmul așteptat de mulți, mai ales de către cei care au citit deja romanul de succes scris de Jojo Moyes. E nevoie de genul acesta, cu diferențe de clasă și mentalitate, pentru ca încrederea în viață, speranța și dorul de povești cu final fericit să fie restaurate. Carisma personajelor și situațiile emoționante conving orice vârstă.

Citește mai mult >>>

Agenți aproape secreți

(Comedie, SUA, 2016)

La noi Dwayne Johnson este cunoscut doar ca actor de filme de acțiune. Cel poreclit în ringul de wrestling The Rock are însă o cotă de vedetă și real talent comic. De data aceasta este pus în tandem cu un ins obișnuit și mult mai pirpiriu decât el - Kevin Hart și el pe val - iar gagurile curg din înfruntarea verbală și diferențele fizice dintre ei doi. Rawson Marshall Thurber este regizorul de la "Noi suntem familia Miller", așa că știm ce scene amuzante este în stare să inventeze. Iar aici, veți vedea, la fel de hazoase.

Citește mai mult >>>

Ce ar face Dory?

("În căutarea lui Dory", animație, SUA, 2016)

Nu ne-am fi gândit la o continuare cu peștișorul Nemo, dar, iată, ea a venit. Și, veți vedea, e și mai emoționantă povestea de acum decât cea de acum 13 ani. Personajele, cu aspectul lor cauciucos, de jucării de cadă, umorul de bună calitate, pentru toate vârstele, plus situații în care orice ai face nu poți rezista lacrimilor, te iau toate pe sus într-o poveste despre curaj și prietenie.

Citește mai mult >>>

Ziua Independenței: Renașterea

(SF de acțiune, SUA, 2016)

20 de ani. Atât au trecut de la primul film cu invazia alienilor și pumnul tras de Will Smith în mutra unuia dintre ei. Pentru că se poartă continuările, prequel-urile sau trilogiile, același regizor ca în 1996, Roland Emmerich, este acum gata să ofere o încelștare și mai fabuloasă, mai dramatică și mai plină de efecte uluitoare. Sigur, cu vedetele momentului. Este rândul frumușelului Liam Hemsworth (v. franciza "Jocurile foamei") să salveze planeta și situația.

Citește mai multe >>>

În curând
Tomahawkul de os  (8 iulie 2016)
Răzbunarea amintirilor  (8 iulie 2016)
Legenda lui Tarzan  (8 iulie 2016)
Valul ucigaș  (15 iulie 2016)
Sultan  (15 iulie 2016)
Skiptrace  (22 iulie 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>